2013. március 2., szombat

Tavaszi hírlevél

A csodálatos tavaszi napsütés még a legmélyebben szunnyadó medvebocsokat is felébreszti téli álmából. Nálunk sincsen ez másképp: a tavasz beköszöntével mi is újult erővel indítjuk új csoportjainkat!

Március elsején, pénteken indultak új csoportjaink, ahová még lehet csatlakozni! 

16:15 - Fun with Flupe 3 - 4 éveseknek
17:00 - Fun with Flupe 4 - 6 éveseknek

Ha szeretnétek megnézni valamelyik foglalkozásunkat, kérlek jelezzétek felénk elérhetőségeinken:

Telefon: +36(20)393-3349 Email: bp16@helendoron.com

Vagy honlapunkon:



Jövő hétvégén, március 09-én, szombaton megrendezésre kerül a III. Tavaszváró Terepfutóverseny! Óvodás és kisiskolás/iskolás kategóriában is lehet indulni, így nagyszerű alkalomnak ígérkezik a tél során ellustult izmok megmozgatására. És hogy ne csak az izmok dolgozzanak, hanem csikorogjanak az agytekervények is, velünk is találkozhattok a futáson: a két ovis kategóriában a leggyorsabb kisfiú és kislány 1-1, (összesen 4) egyhavi nyelvtanfolyamot kap nyelviskolánktól! Mi nagyon drukkolunk mindenkinek!

Egy cikk a tavalyi versenyről kedvcsinálónak: http://www.mozgasvilag.hu/hir/-rekord-letszam-a-ii-tavaszvaro-terepfutoversenyen-a-naplas-tonal

Bővebb információ: www.mahfusz.hu



Januárban az Okosjáték boltjában jártunk, ahol nagyon jó hangulatban, bátor és ügyes gyerekekkel kipróbáltuk, milyen könnyű angolul játszani.


Hírlevelünk végén szeretnénk a nagyobbacskák figyelmébe ajánlani www.kangiclub.com oldalunkon egy új játékot. A kisebb korosztálynak is érdemes ellátogatni erre a honlapra, számos egyszerűbb és nehezebb játékot találtok a gyakorlásra.


Mindenkinek kellemes tavaszt és jó angolozást kívánunk!