2012. március 21., szerda

Puzzle!

Egy nagyon egyszerű, ám nagyszerű játék ötletét szeretnénk most Veletek megosztani.

Szükségünk lesz: 

- egy kinyomtatott vagy általunk rajzolt színezőre; (kedvenc karakter kedvenc meséből, a gyermek által rajzolt fantáziakép...a lehetőségek száma végtelen)
- színes kartonra;
- ollóra;
- ragasztóra.

Jelen esetben mi a kecske szót tanítottuk, így a képen az látható. Színezzük ki kedvünk szerint, vagy rajzoljuk meg a saját művünket a Gyerkőccel. Ha készen vagyunk, ragasszuk rá a színes kartonra.

It is a purple goat

Ezután fogjuk az ollót, kisebbeknek segítsünk, nagyobbak kedvükre nyiszálhatnak: tetszőleges módon vágjuk darabokra a képet. Ha kevés részre vágjuk, könnyebb, ha több darabra, nehezebb kirakót kapunk.

Mi 4 darabra vágtuk




És tadamm! Kész is a személyre szabott puzzle.


2012. március 2., péntek

Bemutató óra nagyobbacskáknak!

Március 08-án, csütörtökön 18 órai kezdettel bemutató órát tartunk az 5-8 éves korosztálynak!

A tanfolyam kezdő, így elsősorban olyan Gyerekeknek javasoljuk, akik még nem tanultak angolul, de ha esetleg már találkoztatok játékos módon az angollal, akkor is nagyszerű lehetőséget jelent a további fejlődésre. 

A tananyag rendkívül sokoldalú, megtanuljuk a hét napjait, az évszakokat, tanulunk az időjárásról, rengeteg állatról és lakóhelyükről, ételekről... És ami nagyon fontos: megtanulunk angol mondatokat alkotni. A csoport tanár nénije Kata lesz.

És persze Gaby is ott lesz


Ha szeretnétek részt venni a bemutató órán, kérlek feltétlen jelentkezzetek be nálunk e-mailen (bp16@helendoron.com) vagy telefonon (+36/20-393-3349)!