2012. december 15., szombat

Téli Hírlevél



2012 végéhez közeledünk, így a téli szünetre vonatkozó híreinket olvashatjátok.


Utolsó tanítási napunk idén december 20, csütörtök. 
A legelső tanítási napunk 2013 január 03, szintén csütörtök. 

A nagy pihenés után várunk Titeket szeretettel újra angolozni! A szünetben se felejtsétek el otthon hallgatni a CD-ket! :-)

Egy fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmeteket: ebben a hideg, téli időszakban sajnos gyakrabban előfordul, hogy betegek lesznek a gyerekek, és emiatt nem tudtok óvodába, iskolába, angolozni jönni. Ezúton kérünk Mindenkit, hogy ha nem tudtok hozzánk jönni, mindenképpen és minél előbb szóljatok nekünk a hiányzásról. Köszönjük a megértéseteket, és hogy ezzel segítitek munkánkat, illetve a csoporttársaitok órán való  részvételét is.


Az utolsó héten már mi is ünnepi hangulatban leszünk, az órák is a karácsonyra hangolódás jegyében fognak telni. Továbbá készültünk egy kis meglepetéssel: nyelviskolánk tanulói között kisorsolunk 10 darab egyszeri alkalomra érvényes tiszteletjegyet a Stilianos babausziba! Aki esetleg még nem ismerné Vivit és lelkes csapatát, látogassa meg honlapjukat! Gyermekbarát környezet, tapasztalt oktatók és hatalmas csobbanások várják itt a nyerteseket. A sorsolás december 21-én pénteken lesz, és bár a kupont már nem tudjuk karácsony előtt odaadni, de képzeletben ott lesz a szerencséseknél a fa alatt.

Stilianos babauszi - nekünk nagyon tetszik :-)
Hogy idősebb tanulóink se maradjanak le a meglepetésről, köztük is kisorsolunk egy általunk nagyon kedvelt, hasznos és gyönyörűen illusztrált könyvet, amit együtt olvasgathattok és matricázhattok benne az ünnepek alatt!


A szünet alatt is érdemes követni Facebook és Pinterest oldalainkat, mert ide kerülnek fel a leggyorsabban aktuális információink!

Mindenkinek nagyon kellemes pihenést és boldog ünnepeket kívánunk!

A 16. kerületi Helen Doron nyelviskola csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése