2013. augusztus 21., szerda

Fun time!

Különleges meglepetésben volt része az augusztus 12 - 16 - i héten nálunk táborozó gyerekeknek. Az Okosjáték webáruház és játékbolt jóvoltából kipróbálhattunk néhány szuper játékot! 

Az alábbi játékokat próbálták ki a gyerekek: 

- Busy Bugs
- Carcassone Gyermekei


Először közösen a Zingoval játszottunk, természetesen angolul. Nagyon szórakoztató, kisebbek és nagyobbak egyaránt tudnak vele játszani, jó móka az egész családnak. Feszült izgalmak voltak még az utolsó helyekért is! A Gyerekek szerint 10 pontból 10 - et kapott :-)

Zingo Zingo Zingo láz

Ezután mindenki kipróbálhatta az egyénileg játszható játékokat, és a siker itt sem maradt el! (Halkan megjegyzem, hogy bizony - bizony számomra voltak elég nagy kihívások a logikai játékokban. Azon persze meg sem lepődtem, hogy a Gyerekek olyan feladatokat is megoldottak, amik nekem nem sikerültek, méghozzá pillanatok alatt! - Kata néni)

Noé Bárkája

Angry Birds

Angry Birds

Diamoniak

A versenyt egyértelműen az Angry Birds on Top nyerte, kézről kézre járt. Utána következik a Diamoniak, amit a lányokkal többször is újrajátszottunk, sőt, miután visszavittük a játékokat az Okosjáték boltjába, egy példány jött is velünk vissza a nyelviskolába, mert nagyszerűen lehet hasznosítani foglalkozásaink közben is.
A Carcassone Gyermekeivel sajnos már nem maradt időnk játszani, de ami késik, nem múlik! 

Még egyszer nagyon szépen köszönjük az Okosjátéknak ezt az igazán vidám és szórakoztató lehetőséget! Ha megtetszett valamelyik játék, megrendelhetitek a webáruházból, vagy előtte ki is próbálhatjátok a játékboltban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése