2013. augusztus 12., hétfő

Utolsó táborunk idén nyáron - iskolásoknak

A tanévkezdésig már nem kell olyan sokat aludni. Van olyan gyerkőc, aki nagyon várja már a becsengetést, van, aki kevésbé :-) 
Mi a nyár legvégét utolsó táborunkkal töltjük, amit kifejezetten iskolás gyerekeknek ajánlunk. 

Mikor és hol lesz? 

* Augusztus 26 - 30, hétfőtől péntekig 9 órától 12 óráig a nyelviskolánkban. (1161 Budapest, Hősök tere 11.)

Mit fogunk tanulni? 

* Átismétlünk alapvető nyelvtani szabályokat (egyszerű jelen idő, folyamatos jelen idő, pici múlt idő, melléknévragozás, kötőszavak helyes használata, kérések és udvariassági formák, segédigék használata, mindez természetesen gazdag szókincs ismétlésével és új szavak elsajátításával), folyamatos angol nyelvi környezetben.


Hogyan fogunk tanulni? 

* A Helen Doron módszer egyik legfontosabb elvét követve fogunk tanulni: játszva!

Kiknek ajánljuk? 

* Olyan iskolás korú gyerekeknek (8 - 12 év), akik már tanultak angolul, hiszen alapvetően az iskola kezdetére fogunk felkészülni. Figyelembe vesszük minden gyerek egyéni igényeit és tudásszintjét. Ha esetleg még gyermeked nem tanult az iskolában pl. angol múlt időt, ne aggódj, mert a feladatokat játékos és egyszerű "magyarázat" fogja megelőzni. (Természetesen itt nem a szabályok felolvasására kell gondolni!)

Gondolkoztál már azon, hogy megnéznétek nálunk egy bemutató órát, de úgy vélted, Gyermeked túl nagy már hozzánk? itt a kitűnő alkalom, hogy bebizonyosodj arról, a játékos tanulás nem csak a legkisebb korosztálynak megfelelő!

Mennyibe kerül, és hogyan tudok jelentkezni? 

* Augusztus vége nagyon hamar itt lesz, így utolsó heti táborunkat last minute áron kínáljuk. A hétfőtől péntekig tartó napi 3 órás program tízóraival 14.990.- Forintba kerül, és elérhetőségeinken tudtok rá jelentkezni, illetve legegyszerűbben a honlapunkon, a lap alján található űrlap kitöltésével. Ha bármi kérdésetek adódna, keressetek minket bizalommal! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése