2011. augusztus 30., kedd

A bemutató órákról

Sokan kérdezik tőlem, hogyan is zajlik nálunk egy ingyenes bemutató óra. Először is, jelentkezni kell! :-) Van olyan, hogy máris tudunk olyan időpontot adni, ami Gyermeked korosztályának megfelelő. Előfordulhat, hogy várni kell, mert még nem tűztük ki az újabb időpontot. Általában igyekszünk úgy szervezni az órákat, hogy a demo óra időpontja a majdani tanfolyam időpontja is legyen. Tehát, ha csütörtök 16 órára hívunk Titeket, akkor a tanfolyam foglalkozásainak tervezett ideje minden héten csütörtökön 16 órakor lesz egész tanévben.

Érdemes egy picit előbb, kb. 10 perccel a demo kezdete előtt érkezni, mert így van lehetőségetek körbenézni a helyszínen, megismerkedni a lehetséges kis csoporttársakkal, beszélgetni a nyelviskola vezetővel. A gyerekeknek is jót tesz, hogy ha van egy kis idejük játszani, felengedni a kezdés előtt. Az óra hossza kb. 25 perc, később a heti foglalkozások időtartama 45 perc. A feladatok, játékok változatosak, a lényeg, hogy ne unják meg azokat a gyerekek. 

A foglalkozás után amíg a gyerekek játszanak, a szülőknek lehetősége van a "felnőttesebb" dolgokkal foglalkozni, árakról, adminisztrációról beszélgetni. Ez kb. 15-20 percet szokott igénybe venni. 

Ha minimum 4-en úgy döntenek, hogy szeretnék elkezdeni a tanfolyamot, akkor már a következő héten indulhat is az első foglalkozás. Természetesen nem kell azonnal dönteni, mi úgy szoktuk kérni, hogy 2-3 napon belül értesítsenek minket a döntésről (akkor is, ha a válasz nem, ez is nagy segítség nekünk a jövőben). A befizetések mindig a legelső foglalkozáson történnek.
A bemutató órákon mindenképpen legyen bent szülő, nagyszülő még a nagyobb gyerekeknél is, hiszen neki is látnia kell hogyan zajlik egy óra.

Tippek: 

* Érdemes kényelmes ruhában érkezni, mert sokat ugrálunk, kúszunk-mászunk!
* Jó, ha a kisebbeknél van nyugtató rongyi, állatka, kabala. De ne cumi! Azzal nem tud válaszolni a tanár néninek...
* Mit érdemes figyelni? Kulcskérdés a tanár. Ha a tanár nem szimpatikus Neked vagy Gyermekednek, az intő jel lehet. A gyerekek mindig megmondják, hogy tetszett-e nekik az "angolos néni". És bizony, nekik igen jók a megérzéseik! :-)

Következő bemutató óráink szeptember 08-án, csütörtökön lesznek! Ha szeretnétek jönni, jelentkezzetek: bp16@helendoron.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése